Η τρίτη σκηνή εγκαινιάστηκε δύο μήνες πριν την έναρξη της νέας χιλιετίας, και ονομάστηκε αρχικά «απέναντι». Σήμερα ο χώρος είναι γνωστός ως Σταυρός του Νότου Plus. Πήρε αυτό το όνομα γιατί βρίσκεται «απέναντι» από την Κεντρική Σκηνή και το Club, επί της οδού Φραντζή. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου το «απέναντι» δεν ήταν ακριβώς όνομα, ήταν περισσοτερο περιγραφή! Και έτσι – και ως «επιπλέον» μέλος της οικογένειας του σταυρού – το μαγαζί μετονομάστηκε σε Plus.

O καινούργιος χώρος, ήρθε αρχικά για να ικανοποιήσει τα πιο έντεχνα και λαϊκά ακούσματα μας, δημιουργώντας και εκεί ένα μόνιμο σχήμα που έπαιζε διασκευές ελληνικών αγαπημένων επιτυχιών.

Ωστόσο έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Μιτζέλος με την Θεοδοσία Τσάτσου κλπ.

Το πρώτο μόνιμο σχήμα του Plus που γνώρισε τεράστια επιτυχία για μια ολόκληρη σεζόν, ήταν το 2009 η Ελεωνορα Ζουγανελη με τον Δήμο Αναστασιαδη και τη συμμετοχή του Θαναση Αλευρα. Η Ελεωνορα Ζουγανελη συνέχισε τις εμφανισεις της για μια ακόμη χρονιά με τον Ησαΐα Ματιαμπα. Και το 2013 – μετά την πλήρη ανακαίνιση του χώρου – επανήλθε μόνη της αυτή τη φορά και παλι με τεράστια επιτυχια.

Από τον χώρο αυτό έχουν περάσει επίσης οι Χαινηδες, ο Ορφέας Περίδης, ο Μανώλης Λιδακης, η Ευρυδικη, ο Μυρωνας Στρατης, η Μαριέττα Φαφούτη και πολλοι πολλοι αλλοι.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αμβροσίου Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

GPS:

37.961966, 23.725594

Τηλέφωνο:
E-mail:
Ιστός:
Plan My Route

Αφήστε μια κριτική

Price
Location
Staff
Services
Food
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία